Integralni 8-tjedni program s

dr. Joeom Dispenzom

 

Započni svoje putovanje sada…

Integralni 8-tjedni program s

dr. Joeom Dispenzom

 

Započni svoje putovanje sada…

Kreni na putovanje svog života i stvori novu stvarnost za sebe!

21.10. 2019. zajedno smo krenuli na putovanje

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

U ovom 8-tjednom programu korak po korak očekuju te:

Svi praktični alati koji će ti omogućiti da djelotvorno promijeniš svoj život i tako ostvariš zdrav um i tijelo.

Ključevi koji ti omogućuju da pristupiš rijeci života i kreneš na put prema novoj budućnosti.

Upute koje će ti pokazati kako se povezati s višim razinama energije i na taj način odabrati potencijalne stvarnosti i stvoriti novu budućnost.

U ovom znanstveno utemeljenom online programu u trajanju od 8 tjedana saznat ćeš točno kako možeš odabrati sadašnjost i budućnost koju želiš za svoj život! Pomoću snažnih vježbi, meditacija i alata za duboko osvještavanje te uz precizne upute naučit ćeš kako pristupiti neograničenom broju dimenzija i potencijalnih stvarnosti. Na taj ćeš način iz prve ruke iskusiti razliku između kraljevstva materije i kraljevstva energije!

 

Na ovom će treningu po prvi puta biti predstavljeni sadržaji koji su dosad bili dostupni samo sudionicima naprednih radionica!

  • Mnogi sadržaji u ovom 8-tjednom programu dosad su bili dostupni samo sudionicima naprednih radionica
  • Neki videozapisi u ovom online treningu čak su i snimljeni uživo na jednoj naprednoj radionici
  • Sada možeš doživjeti rad s dr. Joeom Dispenzom iz vlastitog doma i izravno od njega saznati i naučiti nove tehnike

 

Uključuje 4 nove meditacije na hrvatskom i engleskom jeziku!

„Spoznaj snagu svog uma“ u 8 tjedana do novog života

U ovom ćeš uzbudljivom novom online treningu „Spoznaj snagu svog uma“ autora bestselera New York Timesa dostupnih i na hrvatskom jeziku, dr. Joea Dispenze, osvijestiti svoju unutarnju snagu kojom možeš promijeniti svaki vid svog života – od razine stanice do cjelokupnog životnog plana. Je li ti već poznat rad dr. Joea? Onda te neće čuditi da ovaj program donosi mnoštvo znanstvenih spoznaja. Na primjeru različitih slučajeva neuobičajenih promjena s kojima se susreo u svom radu s tisućama ljudi on na jedinstven i lako razumljiv način objašnjava moć kvantnog svemira. Pritom se dotiče svega – od neuroplastičnosti pa sve do razlike između kraljevstva materije i svijeta energije te objašnjava kako imamo pristup neograničenom broju dimenzija od kojih svaka sadrži različitu potencijalnu stvarnost. Kad stekneš tu vještinu, moći ćeš odabrati bilo koju stvarnost koju za sebe želiš. Točno tako – možeš odabrati svoju sadašnjost i budućnost. Možeš iscijeliti ono što trebaš iscijeliti, uspostaviti ravnotežu, promijeniti u životu ono što trebaš promijeniti i stvoriti stvarnost o kojoj sanjaš.

U ovom nizu predavanja te naprednih i progresivnih radionica dr. Joe Dispenza otvorit će ti oči da u sebi prepoznaš snagu koja će te osloboditi navika i ponašanja koji upravljaju tvojim životom. Primjenom ovih znanstveno ispitanih tehnika možeš promijeniti svoje životne izglede i postupke, pa čak i svoje gene tako da se možeš iscijeliti – kako fizički, tako i emocionalno. Vođene vježbe pisanja i meditacije pomoći će ti da predaš svoj ego i naučiš stvarati budućnost koju istinski kroz pristup kvantnom polju.

Nadamo se da s veseljem čekaš početak ovog putovanja u uzbudljivo nepoznato.

Produžili smo rok do 28.02.2021.!

Sada samo

197 € umjesto 499.00 € … i ostvarit ćeš neograničeni pristup!

Sada dostupno i u 4 praktične rate po 50 €

Ili 6 rata po 35€

LEKCIJA 1: Razumijevanje snage vašeg uma

U ovoj prvoj lekciji dr. Joe vas upoznaje s odnosom vašeg uma, tijela i vaše sudbine te objašnjava utjecaj i negativnih i pozitivnih navika. Povezujući emocije i misli s onim što se događa u vašem svakodnevnom životu, on vam pomaže vidjeti da ne samo to da ste stvorili svoju trenutnu stvarnost, već da ste je sposobni i promijeniti. Imate snagu da u svoj život unesete zdravlje, obilje, slobodu, radost i još mnogo toga.

LEKCIJA 2: Stvaranje novog modela mogućnosti

Živite li u prošlosti? U ovom prosvjetljujućem setu videozapisa dr. Joe otkriva utjecaj očekivanja i nepoznatog na stvarnost, objašnjavajući kako vam to pomaže da živite ili u stanju preživljavanja ili u stanju stvaranja. Dat će vam alate koji će vam pomoći živjeti u sadašnjem trenutku, smiriti stres i razjasniti kako vaše misli utječu na ishod vašeg života.  Pripremit će vas tako da možete stvoriti život iz svojih snova.

LEKCIJA 3: Znanost o promjeni vašeg uma

U ovoj lekciji dr. Joe istražuje znanstvena istraživanja koja podupiru posao koji ćete raditi u ovom programu. Kad završite s ovim videozapisima, imat ćete visoku razinu razumijevanja o tome kako mozak funkcionira – kako se može promijeniti i kako vam to može pomoći da stvorite novu stvarnost. Naučit ćete i razliku između Newtonovog modela stvarnosti i kvantnog modela – razlike koja vraća moć u vaše ruke.

LEKCIJA 4: Oblikovanje vaše sudbine: Promijenite obrazac moždanih valova, promijenite svoj život

U ovoj prosvjetljujućoj lekciji naučit ćete kako se mozak razvija i kako obrađuje informacije, uključujući emocije i iskustva. Razumijevanje razlike između svjesnog uma i podsvjesnog uma, zajedno s načinom na koji mozak reagira na stres – stavlja vas u dobru poziciju da preuzmete kontrolu nad svojom budućnošću.

LEKCIJA 5: Savladavanje materije: Postanite magnet za svoj novi život

Da biste promijenili svoj život, prvo morate shvatiti što nije u redu i što vas drži u statusu quo. U ovoj lekciji dr. Joe vam daje alate koji će vam pomoći da prepoznate dijelove svog života i svog emocionalnog ustrojstva koji se trebaju promijeniti kako biste manifestirali bolju stvarnost.

LEKCIJA 6: Prepuštanje sadašnjem trenutku

U ovoj kompleksnoj lekciji dr. Joe vam pomaže da odložite svoj ego – napuštajući prostor, vrijeme i druga fizička ograničenja – tako da možete iskoristiti neograničene mogućnosti koje vam stoje na raspolaganju. S nadahnjujućim pričama i umirujućim meditacijama krećete naprijed u svom nastojanju da stvorite svoju sudbinu.

LEKCIJA 7: Samoizlječenje i buđenje duše: priča i znanstvena istraživanja dr. Joea

Nakon stravične nesreće, dr. Joe se vratio u zdravlje koristeći metode s kojima ste radili. Čujte njegovu priču te naučite o evoluciji prakse kroz koju vas vodi u ovom programu – uključujući nadahnjujuća znanstvena istraživanja koja to podupiru!

LEKCIJA 8: Bijeg iz labirinta: Putovanje vaše duše do spoznaje sebe

U ovoj završnoj lekciji dr. Joe vas vodi na novu razinu cjelovitosti i potiče vas da se držite prakse koju provodite. Pomaže vam da vidite koliko može ovaj proces biti uistinu moćan i vodi vasi kroz jednu završnu meditaciju za blagoslov vaših energetskih centara kako biste potaknuli izlječenje.

Posebna ponuda do 28.02.2021.!

Dostupno u 4 praktične rate po 50 €

ili 6 rata po 35 €

… i ostvarit ćeš neograničeni pristup!

Preko 13h materijala u 8 lekcija

+ 5 video bonusa i 3 spajanja uživo s Petrom

… svi materijali ostaju ti zauvijek dostupni!

Vaš nenadmašni poseban paket:

Online program
Pojedinačna vrijednost
Uključeno
8-tjedni tečaj "Spoznaj Snagu Svog Uma" - dr. Joe Dispenza - uključuje materijale i na hrvatskom i engleskom
€ 299
Vođene pisane vježbe i 4 izvanredne meditacije pomoći će vam da predate ego i naučite kako stvoriti život kojeg zaista, želite zakoračujući u kvantno polje
€ 99
Audio verzije - Svi videozapisi kao audioknjiga na hrvatskom i engleskom
€ 89
Radna bilježnica s praktičnim vježbama i sažecima svake lekcije
€ 39
Bonus: 3 grupna live video poziva (Zoom) s Petrom Brzović - Team Leader s naprednih radionica dr. Joea Dispenze
€ 197
Bonus: Oslobodi svoju snagu samoozdravljenja - Deepak Chopra (hrvatski titlovi)
€ 49
Bonus: Stjecanje navike protočnog življenja - Deepak Chopra (hrvatski titlovi)
€ 49
Bonus: Alati Šamana za spajanje u rijeku života - Alberto Villoldo (hrvatski titlovi)
€ 49
Bonus: uvid u znanost svijesti - Bruce Lipton (hrvatski titlovi)
€ 49
Bonus: dodirivanje mudrosti srca - Gregg Braden (hrvatski titlovi)
€ 49
Ukupna vrijednost
998€
197

Produžili smo posebnu ponudu do 28.02.2021..!

Nismo mogli zanemariti sve vaše upite i molbe da produžimo ovu priliku, stoga možete još uvijek kupiti po istim uvjetima

Sada samo

197 € umjesto 499.00 €
… i ostvarit ćeš neograničeni pristup!

Sada dostupno i u 4 praktične rate po 50 €

ili 6 rata po 35€

Kako izvršiti kupovinu?

 

Kupovina je moguća putem Digistore24 jednokratno ili na 4 rate Paypalom i Karticama, te jednokratno bankovnom transakcijom. Pogledaj ovdje kako.

14-dnevno jamstvo povrata novca!

Jednostavno baci pogled i isprobaj tečaj! Ako ti se nešto ne svidi, samo nam napiši kratku e-poruku i odmah ćemo ti vratiti cjelokupni iznos!

Za ograničeni budžet: Praktično plaćanje u ratama

Kreni na tečaj sada i opušteno ga plati u četiri male rate!

“Ne možemo stvarati budućnost dokle god živimo u prošlosti. To jednostavno nije moguće.”

Dr. Joe Dispenza

Često postavljena pitanja

 

1. Što se nalazi u programu?

8-tjedni programu kreće 21.10. U ovom vođenom programu, prepunom detaljnih uputa, dokaza, iskustva i metoda dr. Joe vodi vas korak po korak kroz proces promjene. Uz ove video i audio upute, te predivne meditacije, sigurni smo da ćete naučiti kako se osloboditi strahova i negativnih misli, te krenuti kreirati svoju novu sadašnjost i budućnost. Program sadrži više od 12h materijala, plus bonus videe te online live spajanje s Petrom Brzović.

2. Na kojem su jeziku materijali?

Program je dostupan istovremeno na hrvatskom (sinkronizirano), kao i na engleskom jeziku (s hrvatskim titlovima), stoga svi mogu uživati bez opterećenja jezične barijere. Nema potrebe da birate, obje verzije su vam dostupne.

3. Do kada traje program?

U ponedjeljak 21.10. krećemo s prvom lekcijom. Svakoga tjedna nakon toga objavit će se po jedna lekcija, i tako 8 tjedana za redom.

4. Mogu li gledati kada god želim?

Da, možete im pristupiti kada god vam to odgovara u danu, odrađivati svojim tempom, te ponoviti kada god poželite.

5. Da li su materijali dostupni zauvijek?

Da, lekcije su vam dostupne trajno, od trenutka njihovog objavljivanja. Stoga možete im pristupiti kada god vam to odgovara u danu, odrađivati svojim tempom, te ponoviti kada god poželite.

6. Koje su opcije plaćanja?

Plaćanje je dostupno na rate ili jednokratno. Plaćanje na rate je moguće izvršiti putem Paypala ili Karticama (Mastercard i Visa), ili jednokratno putem bankovne transakcije.

Kako funkcioniraju rate?

Kada se odabere uplata na rate, ona se automatski aktivira i svakoga mjeseca, do dana kada je izvršena prva uplata. Dakle, ako je prva rata sjela 17.10. onda sljedeća bit će 17.11. Rate se same skidaju, vi ne morate ništa raditi po tom pitanju.

Mogu li platiti kunskim računom?

Možete platiti karticom druge valute, prilikom plaćanja izvršit će se automatski preračunavanje valute.

Uplatio/la sam bankovnim transferom - što sada?

Primit ćete email s podacima za prijavu nakon što je se transakcija provede kroz sustav i potvrda iste sjedne u Digistore24  (vrši se automatski, nema potrebe da šaljete potvrdu). To može potrajati do 3 radna dana – dok se ne provede plaćanje između banaka.

Može li netko drugi umjesto mene platiti?

Da, može slobodno netko drugi umjesto vas platiti program, samo neka naznači vašu email adresu prilikom prijave. Tada će prijavni mailovi stići vama na email.

Tko je dr. Joe Dispenza?

Dr. Joe Dispenza postao je poznat javnosti kao jedan od znanstvenika u nagrađivanom filmu “Koji k… uopće znamo?”. Od objavljivanja ovog filma 2004. godine, on je svoj rad proširio i produbio u nekoliko pravaca – njegova potraga pokazuje njegovo veliko zanimanje za otkrivanje kako ljudi mogu iskoristiti najnovije spoznaje iz neuroznanosti i kvantne fizike, ne samo kako bi se izliječili od bolesti, već kako bi pronašlii u životu više sreće i ispunjenja. „Dr. Joe” duboko je uvjeren da svaka osoba ima potencijal istinske veličine te neograničene sposobnosti i mogućnosti.

Dr. Joe Dispenza diplomirao je kiropraktiku na Sveučilištu Life u Atlanti u državi Georgia, s odličnim uspjehom. U sklopu poslijediplomskih studija bavio se temama poput neurologije, neurobiologije, funkcioniranja mozga i kemije, stanične biologije, formiranja pamćenja, starenja i dugovječnosti.

Tko je Dr. Joe Dispenza?

Dr. Joe Dispenza postao je poznat javnosti kao jedan od znanstvenika u nagrađivanom filmu “Što to BIIIP znamo!”. Od objavljivanja ovog filma 2004. godine, on je svoj rad proširio i produbio u nekoliko pravaca – njegova potraga pokazuje njegovo veliko zanimanje za otkrivanje kako ljudi mogu iskoristiti najnovije spoznaje iz neuroznanosti i kvantne fizike, ne samo kako bi se izliječili od bolesti, već kako bi pronašlii u životu više sreće i ispunjenja. „Dr. Joe” duboko je uvjeren da svaka osoba ima potencijal istinske veličine te neograničene sposobnosti i mogućnosti.

Dr. Joe Dispenza diplomirao je kiropraktiku na Sveučilištu Life u Atlanti u državi Georgia, s odličnim uspjehom. U sklopu poslijediplomskih studija bavio se temama poput neurologije, neurobiologije, funkcioniranja mozga i kemije, stanične biologije, formiranja pamćenja, starenja i dugovječnosti. Autor je i nekoliko bestselera te meditacija, koje su dostupne i na hrvatskom jeziku.