Kompletni 8-tjedni program
s Joeom Dispenzom

Započnite svoje putovanje sada…

Tečaj je krenuo!

Želite nam se pridružiti?
Slobodno nam se obratite na: croatia@younity.one

Uz vodstvo korak po korak, u ovom 8-tjednom programu:

Započnite s promjenom kako biste razvili snagu svog uma i tijela, koristeći praktične vježbe i meditacije koje vam omogućuju da promijenite svoj život.

Identificirajte svoja nesvjesna vjerovanja i navike primjenom istraživačkih vježbi pisanja koje će vam pomoći da prevladate sva stečena i uvjetovana ograničenja.

Naučite kako se povezati s kvantnim poljem, gdje možete povećati svoju energiju te pronaći pristup drugim potencijalnim stvarnostima i novoj budućnosti.

Ostvarite trajni pristup ovom 8-tjednom online tečaju i gledajte ga koliko god često želite!

Dr. Joe Dispenza koristi vrlo specifične i duboko transformativne meditacije da bi vam pomogao da nadiđete tijelo, okolinu i vrijeme kako biste prešli u alfa stanje. U alfa stanju, vaša se svijest spaja s višom sviješću gdje postoje sve mogućnosti, uključujući spontano iscjeljenje. Ovaj online tečaj je za vas ako:

 • osjećajte da ste zaglavili u navikama, emocijama i obrascima iz prošlosti
 • vam je narušeno zdravstveno stanje ili patite od bolesti
 • vodite borbu s postizanjem svojih ciljeva
 • se nalazite u neispunjavajućim odnosima
 • znate da je život više od onoga što trenutno doživljavate
 • Što 8-tjedni online video tečaj dr. Joea može učiniti za vas?

  Ako vjerujete, makar i malo, da vaše misli stvaraju vašu stvarnost, online tečaj dr. Dispenze Spoznaj snagu svog uma će vas odvesti od vjerovanja do stvarnog iskustva življenja vaše nove stvarnosti.

  Ako ste spremni stvoriti novu budućnost, nadvladati svoje emocionalne ovisnosti i negativna emocionalna stanja postojanja kako biste iscijelili svoje zdravlje i poput magneta privukli sve što u svom životu želite, tečaj Spoznaj snagu svog uma, ne samo da je pravi put za vas, već je i odgovor na sva vaša propitkivanja o tome što je za vas uistinu moguće u ovom životu!

  Tijekom vremena provedenog s dr. Joeom ćete:

  1. Steći razumijevanje o znanosti koja stoji iza vaših misli i o tome kako vaše misli kreiraju vašu stvarnost
  2. Nadvladati neželjene navike, obrasce i emocionalne reakcije
  3. Naučiti koja je tajna spontane remisije
  4. Naučiti kako možete ponovno umrežiti svoj mozak da biste stvorili novu osobnost i novu osobnu stvarnost
  5. Otkriti metodu meditacije koja mijenja vaše obrasce moždanih valova i omogućuje vam da pristupite svom podsvjesnom umu poradi iscjeljenja i stvaranja stvarnosti koju želite

  Ranije je sadržaj ovog tečaja bio rezerviran samo za polaznike naprednih radionica Joea Dispenze. Sada i vi možete pristupiti ovom znanju – online!

  Dr. Dispenza govori o mnogim istinitim pričama i studijama slučaja o običnim ljudima poput vas koji rade neuobičajene stvari, poput samoiscjeljivanja od fizičke i emocionalne boli, neobjašnjivih bolesti i teških zdravstvenih stanja. Čut ćete inspirativne poruke običnih ljudi koji postižu izvanredno koristeći najnovije tehnike i vježbe koje dr. Dispenza podučava na svojim radionicama i seminarima. Kada redovito primjenjujete ove tehnike, i vi možete iskusiti iste rezultate.

  Jednokratna ponuda

  499 €

  …i osigurajte neograničen pristup!

  Možete platiti i 4, 6 ili 7 rata

  Gledajte na bilo kojem uređaju

  8-tjedni online master tečaj uključuje ova poglavlja:

  POGLAVLJE 1: Razumijevanje snage uma

  U ovom prvom poglavlju, dr. Joe vas upoznaje s odnosom vašeg uma, tijela i vaše sudbine te objašnjava utjecaj i negativnih i pozitivnih navika. Povezujući emocije i misli s onim što se događa u vašem svakodnevnom životu, on vam pomaže vidjeti da, ne samo da ste stvorili svoju trenutnu stvarnost, već da ste je sposobni i promijeniti. Imate moć da u svoj život unesete zdravlje, obilje, slobodu, radost i još mnogo toga.

  POGLAVLJE 2: Stvaranje novih modela mogućnosti

  Živite li u prošlosti? U ovom prosvjetljujućem setu video lekcija dr. Joe otkriva utjecaj očekivanja i nepoznatog na stvarnost, objašnjavajući kako vam to pomaže da živite ili u stanju preživljavanja ili u stanju stvaranja. Dat će vam alate koji će vam pomoći živjeti u sadašnjem trenutku, smiriti tjeskobu i osvijestiti kako vaše misli utječu na ishod vašeg života. Iznad svega, pomaže vam da se fokusirate na stvaranje života koji biste željeli imati.

  POGLAVLJE 3: Znanost o promjeni vašeg uma

  U ovom poglavlju dr. Joe zalazi u znanstveni okvir koji podupire rad koji ćete proći kroz ovaj program. Kad završite s ovim video lekcijama, imat ćete visoku razinu razumijevanja o tome kako mozak funkcionira – kako se može promijeniti i kako vam to može pomoći da stvorite novu stvarnost. Naučit ćete i razliku između Newtonovog modela stvarnosti i kvantnog modela – razliku koja vraća moć u vaše ruke.

  POGLAVLJE 4: Oblikovanje vaše sudbine – promijenite obrazac svojih moždanih valova, promijenite svoj život

  U prosvjetljujućim lekcijama ovog poglavlja naučit ćete kako se mozak razvija i kako obrađuje informacije, uključujući emocije i iskustva. Razumijevanje razlike između svjesnog uma i podsvjesnog uma, zajedno s načinom na koji mozak reagira na stres, stavlja vas u dobru poziciju da preuzmete kontrolu nad svojom budućnošću.

  POGLAVLJE 5: Savladavanje materije – postanite magnet za svoj novi život

  Da biste promijenili svoj život, prvo morate shvatiti što nije u redu i što vas drži u statusu quo. U lekcijama ovog poglavlja dr. Joe vam daje alate koji će vam pomoći da prepoznate dijelove svog života i svog emocionalnog ustrojstva koji se trebaju promijeniti kako biste manifestirali bolju stvarnost.

  POGLAVLJE 6: Prepuštanje sadašnjem trenutku

  U ovim kompleksnim lekcijama dr. Joe vam pomaže da odložite svoj ego na stranu – ostavite prostor, vrijeme i druga fizička ograničenja iz sebe – tako da možete iskoristiti neograničene mogućnosti koje vam stoje na raspolaganju. Uz nadahnjujuće priče i umirujuće meditacije, krećete naprijed u svom nastojanju da stvorite svoju sudbinu.

  POGLAVLJE 7: Samoiscjeljenje i buđenje duše – osobna priča i znanstvena istraživanja dr. Joea

  Nakon stravične nesreće, dr. Joe se vratio u zdravlje koristeći metode koje ste učili primjenjivati. Poslušajte njegovu priču te naučite o korijenima prakse kroz koju vas vodi u ovom tečaju – uključujući nadahnjujuća znanstvena istraživanja koja je podupiru!

  POGLAVLJE 8: Bijeg iz labirinta – putovanje duše prema samospoznaji

  U predavanjima ovog završnog poglavlja, dr. Joe vas vodi na novu razinu cjelovitosti i potiče vas da se držite prakse koju provodite. Pomaže vam da vidite koliko može ovaj proces biti uistinu moćan i vodi vas kroz jednu završnu meditaciju za blagoslov vaših energetskih centara, kako biste potaknuli daljnje iscjeljenje.

  Jednokratna ponuda

  499 €

  …i osigurajte neograničen pristup!

  Možete platiti i 4, 6 ili 7 rata

  Naša ograničena posebna ponuda:

  Online program
  8-tjedni program “Spoznaj snagu svog uma”: dr. Joe Dispenza – osigurajte doživotni pristup 10-satnom dokazanom znanju o transformaciji – uz njegova napredna učenja i tri meditacije
  299 €
  Radna bilježnica s pisanim vježbama i sažecima će vam pomoći da znanje vrlo lako integrirate u svoj svakodnevni život
  49 €
  Audio verzija – preuzmite sve snimke kao audio knjigu
  49 €
  Moćne meditacije pomoći će vam da se povežete sa svojim podsvjesnim umom, gdje možete prevladati svoje ograničavajuće programe i uvjerenja kako biste stvorili budućnost koju uistinu želite
  25€
  Bonus: Najvažnija odluka vašeg života s Nealeom Donaldom Walschom
  Spoznajte da sve vaše životne poteškoće sadrže duboko učenje za vas, koje vas može odvesti do više svrhe i sreće
  25€
  Bonus: Uvid u znanost o svijesti – dr. sc. Bruce Lipton
  Otkrijte kako promijeniti svoju biološku sudbinu kroz razumijevanje epigenetike
  25 €
  Bonus: Dodirivanje mudrosti srca – Gregg Braden
  Zapalite svoje moći kako biste oblikovali svoj život kao svoje osobno umjetničko djelo, čak i u vremenima globalnih promjena i neizvjesnosti
  25 €
  Bonus: Pretvaranje znanja u energiju – dr. Joe Dispenza
  Steknite razumijevanje o tome što je kvantno polje i kako se s njime možete povezati
  20 €
  Bonus: Uvid u stvaranje novog ja – dr. Joe Dispenza
  Steknite razumijevanje koncepta protoka i kako ga možete integrirati u svoj život
  147 €
  Bonus – Alati šamana za spajanje u rijeku života – Alberto Villoldo
  Naše zdravlje je nuspojava našeg načina života: naše povezanosti s prirodom, prehrane, opraštanja, uvjerenja
  89 €

  Ukupna vrijednost

  838€

  Naša cijena

  499 €

  Jednokratna ponuda

  499 €

  …i osigurajte neograničen pristup!

  Možete platiti i 4, 6 ili 7 rata

  14-dnevno jamstvo povrata novca!

  Još uvijek niste sigurni je li ovaj tečaj za vas? Nema problema – samo ga isprobajte. Testirajte tečaj sada bez rizika uz našu 14-dnevnu garanciju zadovoljstva! Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni tečajem, dobit ćete puni povrat novca u roku od 14 dana – nije potrebno obrazloženje!

  Od srca do srca
  Novac ne bi trebao biti problem!

  Vrlo nam je važno da naši tečajevi dopru do što više osoba. No, ne samo do onih koji si mogu to priuštiti, već i do onih koji stvarno žele i trebaju tečaj, ali im je još uvijek teško uštedjeti iznos potreban za kupovinu tečaja.
  Ako ste u takvoj situaciji, molimo vas popunite ovu anketu. Kratko nam opišite svoju situaciju i koliko ste sada u mogućnosti izdvojiti, a mi ćemo se potruditi pronaći rješenje. Ispunite anketu ovdje.

  Često postavljana pitanja

   

  1. Što je uključeno u program?

  Program traje 8 tjedana i počinje 11.04.2022. U ovom vas programu Joe Dispenza vodi korak po korak kroz proces promjene i pritom koristi detaljne upute, dokaze, iskustva i svoju metodologiju. Koristeći video i audio upute, kao i divne meditacije iz ovog programa, sigurni smo da ćete naučiti otpustiti vaš stari život i početi stvarati svoju novu stvarnost i budućnost. Program sadrži više od 12 sati materijala, bonus video zapise te online podršku voditelja tima s naprednih radionica Joea Dispenze.

  2. Na kojem su jeziku materijali?

  Program je dostupan istovremeno na hrvatskom (sinkronizirano), kao i na engleskom jeziku (s hrvatskim titlovima). Na ovaj način svi mogu uživati u ovom programu bez brige o jezičnoj barijeri.

  3. Do kada traje program?

  U ponedjeljak, 11.04.2022. krećemo s prvim poglavljem. Od tada pa nadalje, svaki tjedan se, tijekom 8 tjedana, objavljuje po jedno poglavlje.

  4. Mogu li gledati video zapise kada god želim?

  Da, materijalu možete pristupiti kada god vam to odgovara, raditi po njima svojim tempom, te ih ponoviti kada god poželite.

  5. Jesu li materijali zauvijek dostupni?

  Da, lekcije su vam trajno dostupne, od trenutka njihovog objavljivanja. Stoga im možete pristupiti kada god vam to odgovara, odrađivati ih svojim tempom, te ponavljati tečaj koliko god često.

  6. Platio sam bankovnom doznakom - što sada?

  Nakon što izvršite uplatu te se transakcija provede u sustavu i potvrda uplate sjedne u Elopage, primit ćete e-mail s vašim podacima za prijavu na tečaj. Može potrajati do tri radna dana da uplata bude potvrđena između banaka.

  “Ne možemo imati novu budućnost dokle god živimo u prošlosti.
  To jednostavno nije moguće. “

   

  ― Dr. Joe Dispenza 

  Tko je Dr. Joe Dispenza?

  Dr. Joe Dispenza međunarodni je predavač, istraživač, korporativni konzultant, autor i edukator, kojeg su kao govornika pozvali u više od 33 zemalja na šest kontinenata.
  Kao predavača i edukatora vodi ga uvjerenje kako svatko od nas ima potencijal za izvrsnost i neograničene sposobnosti. U svom lako razumljivom, ohrabrujućem i suosjećajnom stilu, educirao je tisuće ljudi.

  “Dr. Joe Dispenza je liječnik, znanstvenik i moderni mistik… Stilom koji je jednostavan, izravan i lako razumljiv, on je u jednom ujedinio otkrića kvantne znanosti koja mijenjaju paradigmu te duboka učenja drevnih mudraca kojima je čitav njihov život bio potreban da ih ovladaju.”

  — iz predgovora Gregga Bradena, autora najprodavanijih knjiga prema New York Timesu: Čovjek po nacrtu i Božanska matrica

  “Dr. Joe Dispenza je liječnik, znanstvenik i moderni mistik… Stilom koji je jednostavan, izravan i lako razumljiv, on je u jednom ujedinio otkrića kvantne znanosti koja mijenjaju paradigmu te duboka učenja drevnih mudraca kojima je čitav njihov život bio potreban da ih ovladaju.”

  — iz predgovora Gregga Bradena, autora najprodavanijih knjiga prema New York Timesu: Čovjek po nacrtu i Božanska matrica